¡Año nuevo, post nuevo!

PorJúlia Roqueta

¡Año nuevo, post nuevo!

[CAT]
Ara que ha han passat festes, tornem al blog! I aquesta setmana desitjant-vos un gran any nou ple d’experiències, saviesa i emocions.

Nosaltres el volem iniciar fent un cop d’ull al 2018. Ha estat un any ple de projectes, novetats, emprenedoria i família. Vam començar amb moltes ganes a crear projectes i a formar totes aquelles emprenedores que desitgen volar. Gràcies a la col·laboració amb altres entitats hem acompanyat i format a més de 300 projectes i persones emprenedores a fer realitat el seu somni, dins del marc de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i la Generalitat de Catalunya i no podem estar més agraïdes i contentes amb el resultat!

També hem fet formacions en diversos àmbits i espais i gràcies a la vostra generositat i acompanyament a Open Heart BCN, hem acompanyat a la Cooperativa Diom Coop en patronatge i costura amb la nostra companya de viatge Eba Inda i la Nury Godoy, unes professionals excel·lents. I també a l’Associació CatNova, on vam tenir l’oportunitat d’ensenyar i aprendre tot allò relacionat amb Vendes i Relacions Humanes.

Vam visitar a Radio Estel per parlar sobre el nostre projecte cooperatiu i dels valors que rodegen Fasolà i el nostre equip. Un equip que sempre està a punt per treballar, com en el cas de la col·laboració amb La Bonita, juntament amb en Kristian Orozco y la Mª Jesús Solavera, amb qui vam fer 4 sessions per treballar l’autoconeixement i la gestió de l’estrès per aconseguir entorns laborals liderats per persones que aposten pel benestar de l’empresa. Van ser unes sessions molt divertides i enriquidores.

Hem viatjat a Pamplona amb la Sònia Yanguas, una de les nostres sòcies, per parlar de viure la vida en positiu (pots llegir l’article aquí) i ens hem apropat a SEAT amb de la mà de Womenalia, el que ha estat també una experiència enriquidora. Igualment, ha sigut per nosaltres molt enriquidora, l’experiència de participar, per part d’una altra de les nostres sòcies, l’Esther Perelló, amb  VAE (Voluntaris en Assessoria Empresarial) on es va generar un espai de debat sobre com acompanyar cap a la sostenibilitat a persones que generen projectes d’Emprenedoria amb valors. Gràcies a totes aquelles persones que ens han donat les oportunitats per créixer i per compartir la nostra experiència. Gràcies també a FeinArt per comptar amb la Sònia durant la Nit de les Desorientades per explicar el seu camí professional per inspirar a d’altres!

Per últim i no menys important, hem llençat el projecte de moda sostenible més ambiciós de la cooperativa: LaCircularBCN. Es tracta d’un espai on les emprenedores amb projectes de moda sostenible (roba o accessoris), podran compartir formacions, assessorament i crear sinèrgies entre elles, compartint un espai físic on créixer.

Us esperem aquest any que amb moltes ganes d’emprendre i aprendre, de crear idees i generar projectes!

Feliç any nou!

 

[CAST]
Ahora que las fiestas han pasado, ¡volvemos al blog! Y esta semana deseándoos un gran año nuevo lleno de experiencias, sabiduría y emociones.

Nosotras queremos iniciarlo haciendo un vistazo al 2018. Ha sido un año lleno de proyectos, novedades, emprendeduría y familia. Comenzamos con muchas ganas crear proyectos y formar todas aquellas emprendedoras que desean volar. Gracias a la colaboración con otras entidades hemos acompañado y formado a más de 300 proyectos y emprendedores a hacer realidad su sueño, dentro del marco del Ayuntamiento de Barcelona, ​​Barcelona Activa y la Generalidad de Cataluña y no podemos estar más agradecidas y contentas con el resultado!

También hemos hecho formaciones en diversos ámbitos y espacios y gracias a tu generosidad y acompañamiento a Open Heart BCN, hemos acompañado a la Cooperativa Diomin Coop en patronaje y costura con nuestra compañera de viaje Eba Inda y la Nury Godoy, unas profesionales excelentes. También a la Asociación CatNova, donde tuvimos la oportunidad de enseñar y aprender todo lo relacionado con Ventas y Relaciones Humanas.

Visitamos a Radio Estel para hablar sobre nuestro proyecto cooperativo y de los valores que rodean Fasolà y a nuestro equipo. Un equipo que siempre está listo para trabajar, como en el caso de la colaboración con La Bonita, junto con Kristian Orozco y Mª Jesús Solavera, con quien hicimos 4 sesiones para trabajar el autoconocimiento y la gestión del estrés para conseguir entornos laborales liderados por personas que  apuestan por el bienestar de la empresa. Fueron unas sesiones muy divertidas y enriquecedoras.

Hemos viajado a Pamplona con Sònia Yanguas, una de nuestras socias, para hablar de vivir la vida en positivo (puedes leer el artículo aquí) y nos hemos acercado a SEAT de la mano de Womenalia, lo que ha sido también una experiencia enriquecedora. Igualmente, ha sido para nosotros muy enriquecedora, la experiencia de participar, por parte de otra de nuestras socias, Esther Perelló, con VAE (Voluntarios en Asesoría Empresarial) donde se generó un espacio de debate sobre cómo acompañar hacia la sostenibilidad a personas que generan proyectos de Emprendimiento con valores. Gracias a todas aquellas personas que nos han dado las oportunidades para crecer y para compartir nuestra experiencia. Gracias también a FeinArt por contar con Sònia durante la Noche de las desorientadas para explicar su camino profesional para inspirar a otros!

Por último y no menos importante, hemos lanzado el proyecto de moda sostenible más ambicioso de la cooperativa: LaCircularBCN. Se trata de un espacio donde las emprendedoras con proyectos de moda sostenible (ropa o accesorios), podrán compartir formaciones, asesoramiento y crear sinergias entre ellas, compartiendo un espacio físico donde crecer.

Os esperamos  este año con muchas ganas de emprender y aprender, de ¡crear ideas y generar proyectos!

¡Feliz año nuevo!

Acerca del autor

Júlia Roqueta administrator

Deja un comentario